• Català
  • Español

Blog i Consells

Consejo para ahorrar en el término de energía
Consell Per a Estalviar En El Terme D'Energia

Comencem amb una secció en la qual cada dia us posarem consells per a estalviar en la vostra factura de llum.

El primer consell tractés sobre el preu de l'Energia. El preu variable de la factura de llum, està dividit en dos conceptes - ATR ( accés de tercers a xarxes) Un impost que hem de pagar a distribuïdora i aquesta regulat per l'estat.

Terme d'Energia (cost de producció). Aquí paguem el cost de la producció de l'energia que hem consumit.

Llegeix més
potencia contratada adecuada
Potència Contractada Adequada

Avui us volem explicar un concepte que sali en la nostra factura de llum i no tothom sap el que és.

L'acabo de potència: és la potència contractada del nostre comptador, normalment a casa podem tenir 3,3 o 5,5kw. En el pròxim post us explicarem les diferents tarifes que es poden contractar

És important verificar que tenim la potència contractada adequada per a la nostra necessitats, si teniu més potència contractada de la qual necessiteu, esteu pagant alguna cosa pel que no esteu usant, això representa benefici integro per a la distribuïdora...

Llegeix més
Diferentes tarifas que existen en baja tensión
Diferents Tarifes Que Existeixen En Baixa Tensió

Avui us parlarem de les diferents tarifes que existeixen en baixa tensió

 

Tarifes horàries:

  • 2.0a/dha va de 0,5kw a 10kw contractat
  • 2.1a/dha de 10,1 a 15,1kw contractat
  • 3.0a de 15,1 a 450kw contractat

Normalment les tarifes 2.1a i 3.0a les podem veure en empreses

En les imatges podreu trobar els horaris en els quals aquesta dividit les tarifes 3.0a i 2.1dha

Llegeix més
placas solares
Placas Solares (Energía Fotovoltaica)

Avui us parlarem d'un producte que tenim en cartera i s'està posant molt de moda, Plaques Solars (Energia Fotovoltaica)


Llegeix més
Motivos para instalar paneles solares
¿Per què instal·lar plaques solars?

¿Per què instal·lar plaques solars?

Estalvi econòmic
El primer dels motius ho trobem en el desig de reduir els costos econòmics derivats de l'ús de l'energia en habitatges i, sobretot, en empreses. Com a resulta obvi, en tots aquells llocs on es dóna un alt consum energètic, la factura a pagar a final de mes suposa un cost que, especialment en l'àmbit empresarial, a ningú li agrada pagar a causa de la seva quantia

Llegeix més
El mercado de la electricidad
El Mercat de l'Electricitat

El Mercat de l'Electricitat és el resultat de la integració dels mercats d'electricitat. Suposa un avanç important en la integració econòmica.OMIE (Operador del Mercat Ibèric d'Energia - Polo Español) gestiona el mercat espot de MIBEL, que comprenen un mercat diari i sis mercats intradiaris. D'altra banda, OMIP(Operador del Mercat Ibèric d'Energia – Polo Portugués) gestiona el mercat de derivats de MIBEL.

Llegeix més
 ¿Cómo puede una pyme adquirir su propia energía?
¿Com Pot Una Pime Adquirir La seva Pròpia Energia?

Les petites i mitjanes empreses espanyoles poden estalviar-se intermediaris, i comprar l'electricitat al mateix preu que les grans: Endesa, Iberdrola o Gas Natural Fenosa. I és que, encara que gran part de la població no ho sap, el mercat del subministrament elèctric al nostre país està alliberat des de 1999. Això “permet als consumidors comprar directament la seva pròpia electricitat, sense intermediaris”.

Llavors, ¿com pot una pime adquirir la seva pròpia energia?

Llegeix més
Contador de tarificación
Comptador de Tarifació

El comptador de tarifació és el gran oblidat dins dels conceptes que facturen les empreses elèctriques. Paguem per un servei que emmagatzema molta informació i que, en moltes ocasions, no estem traient tot el partit que té.

Llegeix més
Gasto de electrodomésticos
Despesa D'Electrodomèstics

5. Ordinador: menys innocent del que creïs
. Encara que no t'ho creguis suposa el 7,7% del que gastes en electrodomèstics, segons dades de l'Institut per a la Diversificació i Estalvi de l'Energia (IDAE). Alguns dels millors trucs per a limitar els seus crims sobre la teva factura són baixar la il·luminació de la pantalla, llevar l'estalvis de pantalla i apagar els perifèrics (impressora, escàner, altaveus…). I per descomptat no deixar-li encès quan no ho estàs usant.

Llegeix més
Tecnología LED
Tecnología LED

La tecnologia LED fa possibles dissenys revolucionaris de puresa i bellesa inspiradores.

Quality Energy posa a la teva disposició la més àmplia gamma de productes LED. LED també ofereix una increïble eficiència energètica… tot sense sacrificar qualitat de llum, potència ni varietat.


La il·luminació LED és altament eficient, duradora, respectuosa amb el medi ambient i inherentment controlable, la qual cosa permet aplicacions de llum noves així com tradicionals.

Llegeix més