• Català
  • Español

La Nostra Empresa

Som una Assessoria Energètica que ofereix els seus serveis de consultoria a les petites, mitjanes i grans empreses en les qüestions relacionades amb la despesa elèctrica, tant en els consums d'energia, com en l'assessorament de les potències elèctriques contractades.

Aconsellem, sempre la millor opció del mercat, tant en la qualitat, en el DTO, com en el preu que ofereixen les diferents comercialitzadores elèctriques i gasístiques.

Aclarim qualsevol incidència en la facturació i li expliquem al detall els diferents conceptes que consten en la seva factures.

La nostra transparència, honradesa i fidelitat, són els lemes que distingeixen a la nostra Assessoria dins del mercat elèctric. Això ens posiciona com la millor opció a l'hora de realitzar una contractació d'electricitat o de gas per als seus negocis.

Com a Consultoria Energètica independent, estem compromesos a aconseguir sempre un estalvi energètic als nostres clients, assessorant perquè les empreses que confien en nosaltres, tinguin sempre suficients elements de judici i valoració per a prendre la millor decisió, segons els seus perfils i característiques individualitzades.

Nosaltres treballem per als nostres clients amb la vocació i professionalitat pròpia dels assessors independents. 

Quality Energy